GrannyGram Business 2 Business

GranyGram is momenteel te bestellen via exclusief geselecteerde partners, of direct via ons. Een ultiem sociaal geschenk om het sociale karakter van uw bedrijf te benadrukken. Bijvoorbeeld in de vorm van een cadeau aan uw medewerkers, klanten of zakelijke relaties. Een GrannyGram giftcard wordt als geschenk door velen als erg positief ervaren.

Op zo’n giftcard staan credits waarmee u kaarten kunt versturen. 1 Credit staat voor 1 te verzenden kaart.  Via de site of de App is de unieke code makkelijk te activeren en kunt u mensen uit uw omgeving gaan uitnodigen om bij te dragen aan het vullen van de kaart, zo simpel is het!

Bent u geïnteresseerd om GrannyGram in uw assortiment op te nemen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.


Vraag VANDAAG nog een GrannyGram demo set aan!

Wilt u nu alvast zien hoe een echte GrannyGram kaart eruit ziet met bijbehorende giftcard, vraag hem dan nu aan via info@grannygram.nl of via onze contact pagina , dan sturen we u deze zo snel mogelijk toe.


Om het voor u makkelijker te maken om GrannyGram binnen uw organisatie toe te lichten hebben we een mediakit samengesteld. Hierin zitten een aantal inhoudelijke en grafische elementen die u hiervoor kunt gebruiken.

Download hier de GrannyGram mediakit

card front en back