Waarom GrannyGram?

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de leuke dingen die we onderling delen op internet, juist als je niet op internet zit.

Tegelijkertijd kost het doorgaans best veel tijd kost om via een traditionele kaarten site even snel iets met iemand te delen, laat staan dat je met anderen één kaart kunt vullen. GrannyGram is eigenlijk gewoon een App waarmee je makkelijk samen een kaart kunt maken.

Om ons heen zien we nog dagelijks mensen die zich niet op het internet begeven. Voor heel veel mensen is dit ook niet meer weggelegd, kijk maar eens in je eigen omgeving.  In Nederland zijn er nog steeds 1,2 miljoen mensen ouder dan 65 jaar die niet op internet zijn aangesloten, dat is 1/3 van onze senioren, en die missen al die leuke foto updates!

GrannyGram brengt daar verandering in!

Met twee klikken kunt u heel eenvoudig uw foto’s via de App versturen naar GrannyGram, samen met de mensen uit uw eigen omgeving. Wij zetten al deze foto’s voor u om naar een mooie luxe full color kaart en versturen hem naar de persoon die u wilt. Dat doen we periodiek elke twee of vier weken, afhankelijk van uw keuze, en twee dagen voordat we de kaart klaar gaan maken voor verzending krijgt u een vriendelijke reminder of u nog leuke foto’s heeft om te delen. Download hier onze digitale folder.


‘’De reacties uit eigen kringen waren zo positief dat we besloten hebben om dit voor iedereen beschikbaar te maken’’

– aldus de initiatiefnemers van GrannyGram –


Combi card